Choose another country or region to see content specific to your location.

Articole de știri

Articole de știri

Cum Să Te Menţii Sănătos în timpul Meciurilor din Premier League (Partea a 2-a) La Pub

Postat pe 29 October 2015 de către

Citiţi Partea 1 a seriei aici, unde explicăm cum vă menţineţi sănătoşi în timpul meciurilor din Premier league atunci când le vizionaţi de acasă.

Modul în care abordăm sănătatea este puţin diferit; nu suntem adepţii unei diete sănătoase, nu recomandăm o dietă fadă şi sincer nu ne pasă cât de mult sport faceţi – decât dacă sunteţi unul dintre fotbaliştii pe care îl susţinem!

AF International Partener International cu Avantis Franța

Postat pe 27 July 2015 de către

Specialistul in curatarea computerelor si echipamentului de birou, Compania AF International este incantata sa anunte colaborarea sa cu Avantis Franța pentru reprezentare de brand în Franța și in teritoriile Africane de limba franceza incepand cu 1 septembrie 2015.

Cum Să Te Menţii Sănătos în timpul Meciurilor din Premier League (Partea 1) - Acasă

Postat pe 20 July 2015 de către

A început în sfârşit sezonul de fotbal! Nu lăsaţi titlul să vă descurajeze – nu vă sugerăm să începeţi să faceţi abdomene la pauză sau să înlocuiţi halba de bere cu un smoothie din super alimente cu ingrediente pe care nu le puteţi pronunţa. Ar fi ridicol, doar dacă nu sunteţi un fotbalist care este plătit să o facă – sau dacă într-adevăr vă place gustul apei de baltă.

Modul în care abordăm sănătatea este puţin diferit – luptăm împotriva răcelilor, gripelor şi intoxicaţiilor alimentare; afecţiunilor comune contaminate de germeni pe care le putem preveni cu uşurinţă. Astăzi este mai important ca niciodată; germenii şi praful sunt atraşi de căldură şi de electricitate şi de aceea odată cu progresul tehnologic înseamnă că există o mai mare rată de înmulţire a germenilor. Gândiţi-vă – avem tot timpul aceşti germeni cu noi; ne băgăm constant mâinile în buzunare pentru a ne verifica telefoanele după ce atingem multe suprafeţe suspecte – nici nu ne dăm seama că o facem.