Your Home work environment Telephone Tablet Console Remote control Television Optical discs

Your healthy household

Curățarea este contagioasă

Ați numărat vreodată articolele de înaltă tehnologie și dispozitivele pe care le aveți în casă? Televizoare, computere, tablete, telefoane, console de jocuri, camere digitale, e-book readere, radiouri digitale...lista continuă. Acum gândiți-vă cât de des le curățați sau le dezinfectați.

Majoritatea gospodăriilor sunt meticuloase în ceea ce privește curățare toaletei, dar cum rămâne cu telecomanda de la televizor sau consola de jocuri, de exemplu? Acestea sunt împărțite de întreaga familie și le atingem mult mai mult decât atingem toaleta - ceea ce înseamnă că este posibil să faceți schimb de microbi și bacterii de fiecare dată când schimbați programul ca să vă uitați la telenovele.

Faceți clic pe articolele din casă pentru a descoperi cum puteți combate microbii pe care nu îi puteți vedea.

Telephone

Nu vorbiți murdar

Există aproape 24 de milioane de telefoane fixe în Marea Britanie. Și până la 319 bacterii pe fiecare inch pătrat al receptorului. Este posibil ca telefonul vostru fix să fie mai dăunător pentru familia voastră decât toaleta.

Este recomandată curățarea regulată a telefonului, dar ar trebui să evitați utilizarea de produse pentru curățat mobila pe bază de silicon sau ceară deoarece reziduurile pe care le lasă în urmă încurajează de fapt microbii. Puteți să vă păstrați receptorul iubitor de microbi curat cu gama Phone-Clene. Disponibilă în mai multe mărimi de pachet.

Tablet

Curățarea touchscreen-urilor

De la tablete și smartphone-uri la telecomenzi și sisteme de navigație, touchscreen-ul devine modul obișnuit în care interacționăm cu tehnologia.

Și cu fiecare atingere a fiecărei persoane apare o ocazie de a transfera microbi sau bacterii care pot fi dăunătoare.
Gama AF a fost formulată pentru a ține acele bacterii departe. Prin utilizarea regulată a kitului nostru Smart-Clene Kit, nu doar preveniți împrăștierea microbilor, ci vă mențineți și touchscreen-urile impecabile.

Console

S-a terminat cu microbii

Aproape jumătate din cei care se joacă la console de joc acasă împart distracția cu până la 5 oameni. După ce sunt manipulate câteva ore în fiecare zi, controlerele devin în curând focare pentru bacterii și microbi. În plus, acumularea de mizerie de-a lungul timpului poate să îngreuneze funcționarea butoanelor și să afecteze timpul de reacție al utilizatorilor.

Puteți să vă mențineți jocurile curate, funcționale și aspectuoase. Console-Clene este ideal pentru accesoriile de joc mai mari, carcasele de dispozitive care se țin în mână și suprafețele de joc pe care se stă. Controller-Clene sunt șervețele împachetate individual pentru curățarea controlerelor și șervețelele Smart-Clene sunt perfecte pentru consolele de joc portabile, MP3 playere, mobile sau dispozitive cu touchscreen. Kitul nostru Game-Clene Plus vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o curățare profundă adecvată.

Remote

Treceți la curățarea regulată

Mai mult de jumătate din noi o împărțim și aproape 30% din noi recunosc că nu o curăță. Telecomanda de la televizor este purtătoare și focar pentru microbii și bacteriile din casă. Data viitoare când stați și vă uitați la televizor, observați câți membri ai familiei tușesc și strănută, umblă cu telecomanda și i-o dau apoi altcuiva.

Curățarea regulată va ajuta la prevenirea răspândirii răcelilor și epidemiilor de gripă în familie. Vă recomandăm Controller-Clene – șervețelele noastre în pachete individuale pentru curățarea controlerelor pentru curățarea antibacteriană eficientă.

Television

Pentru plăcerea vizualizării

Deși ecranul televizorului nu este cel mai bun loc pentru adăpostirea microbilor, poate avea un efect negativ asupra sănătății dacă este murdar. Asta deoarece mizeria, praful și amprentele unsuroase pot face citirea ecranului dificilă și vă pot determina să vă uitați cu ochii întredeschiși pentru a vedea imaginea, ceea ce poate cauza dureri de cap și obosirea ochilor.

Indiferent dacă vă uitați la un televizor vechi, cu tub catodic, la un LCD/LED, la un tranzistor cu film subțire sau la un televizor cu plasmă, unul din produsele din gama Multi-Screen Clene vă va curăța ecranul antistatic și fără a lăsa urme.

Optical discs

Pentru performanța optimă a playerului

Dacă vă mențineți dispozitivele și echipamentele curate nu veți îmbunătăți doar sănătatea voastră și a familiei voastre. Prin utilizarea regulată a unui produs de curățare optică în computer, consola de jocuri sau CD/DVD player, le veți prelungi durata de viață și veți asigura performanța lor optimă.

"Avem mai multe produse ușor de utilizat proiectate special pentru acest scop: Inserați discul nostru CD/DVD Lens
Clene și vă va lăsa drive-ul curat și lipsit de praf. Și Sprayduster este perfect pentru locurile greu de accesat și CD-Clene este ideal pentru prevenirea transferului de praf și mizerie de pe CD-uri pe drive.