Choose another country or region to see content specific to your location.

Responsabilitatea socială a întreprinderilor

Responsabilitatea socială a întreprinderilor

AF International recunoaște importanța Responsabilității Sociale a Întreprinderilor și este asociată cu organizații de caritate în diverse părți ale lumii în cadrul programului ei.

UK - Barnardo's

În Marea Britanie, organizație de caritate aleasă de AF este Barnardo's. Barnardo's lucrează cu mai mult de 110.000 de copii, tineri și cu familiile lor la mai mult de 383 de proiecte din întreaga țară. Printre acestea se numără ajutarea copiilor afectați de cele mai urgente probleme din zilele noastre: sărăcie, lipsa locuințelor, dizabilitate, moartea membrilor familiei și abuzul.

Pentru mai multe informații cu privire la Barnardo's vizitați www.barnardos.org.uk
Numere de organizație de caritate înregistrată: 216250 și SC037605


Germany - Deutsches Kinderhilfswerk

În Germania susținem Deutsches Kinderhilfswerk (Organizația de Caritate pentru copii din Germania). Această organizație de caritate luptă pentru drepturile copiilor pentru a le oferi șanse egale și se luptă cu sărăcia copiilor din Germania prin diverse activități.

Pentru mai multe informații cu privire la Deutsches Kinderhilfswert vizitați www.dkhw.de


Pădurea Națională

Sediul AF este în Leicestershire, Anglia, chiar în Pădurea Națională. AF susține pădurea prin sprijinirea reducerii carbonului din atmosferă.

Carbonul este scos din atmosferă de copaci prin fotosinteză. Plantarea copacilor și arbuștilor ajută la compensarea efectelor poluării și, pe măsură ce crește, o structură de copaci absoarbe mai mult carbon.

Pădurea Națională contribuie semnificativ la contrabalansarea emisiilor de carbon. Reprezintă o demonstrație fizică și îndeplinește mai multe obiective, printre care beneficiile de mediu, peisaj, înmulțirea resurselor și îmbunătățirea economiei rurale.

Pentru mai multe informații cu privire la Pădurea Națională vizitați www.nationalforest.org


Școala Ashby

Școala Ashby a fost înființată în 1567 și rămâne în avangarda progresului educațional. Școala este un Colegiu de Tehnologie de Specialitate și Limbă și le oferă studenților oportunități și șanse excelente în ambele domenii. De asemenea, studenții obțin rezultate impresionante în subiecte din întregul plan de învățământ.

Pentru mai multe informații cu privire la Școala Ashby, vizitați www.ashbyschool.org.uk