Choose another country or region to see content specific to your location.

Despre noi

Despre noi

Specialisti in produsele de curatat pentru PC, statii de lucru, echipamente de birou si multimedia.

Infiintata de mai bine de 40 de ani, AF international a cistigat de-a lungul timpului o reputatie de invidiat, ca fiind specialistul in produsele de curatat pentru computere, echipamente de birou si echipamente multimedia. Din fabricile sale din Marea Britanie si China, AF International produce si distribuie o gama completa de produse de curatat pentru ecrane, tastaturi si suprafete, imprimante si faxuri, telefoane si echipamente multimedia precum si truse de curatat cu certificare BS EN ISO9001:2008.

Desi este o afacere de familie, birourile si fabricile noastre de pe intreg mapamondul pot oferi servicii excelente intregii noastre baze de clienti. Birourile si reprezentarea sunt globale incluzind Europa, USA, Australia, America de Sud, Orientul Indepartat, Orientul Mijlociu si Africa.

Similar cu ajutorul acordat inginerilor prin gama completa de produse de curatare tehnica, AF a raspuns rapid la riscurile cauzate de germeni, virusuri, praf si mizerie, existente in mediile din birourile deschise de astazi.

Gama de produse AF a fost dezvoltata cu atentie de catre echipele noastre de cercetare si dezvoltare, astfel incit sa poata oferi tot ce este mai bun in protectia igienica a biroului si solutii generale de curatare pentru mentinerea personalului si a echipamentelor la capacitate maxima de productie.

Speram ca veti fi incintati de noul site AF, care, la fel ca si gama noastra de produse, este completat cu informatii utile pentru a va putea ajuta sa faceti alegerea corecta si pentru a va face viata dumneavoastra la birou mai placuta, mai sanatoasa si mai eficienta.